Helaas….. ‘Corona’ blijft ons in de greep houden en we hebben gisteravond besloten om de knoop door te hakken. GEEN 30e Midwinter Halve Marathon de eerste zondag van februari 2021.

Op basis van de actualiteiten nationaal en regionaal, de vooruitzichten en laatste contacten met de veiligheidsregio, blijkt ons alternatieve plan om honderden lopers toch te kunnen laten genieten van ons prachtige landje en Cadzandse strandje, niet realistisch en feitelijk onhaalbaar.

Maar ondertussen begraven we de strijdbijl niet zomaar…. Akkoord we leggen ons nu neer met de afgelasting van de Midwinter in februari maar broeden wel op de mogelijkheid om een Midzomer versie te gaan organiseren.

De ideeën en plannen zijn er in ruwe schets, maar we zijn genoodzaakt eerst af te wachten hoe en wanneer we ‘corona’ onder controle gaan krijgen.

Wanneer wij een echte ‘go’ krijgen en/of eraan geven, zullen wij u zeker op de hoogte brengen. Wij spreken dan ook de hoop uit dat we dan ook op uw deelname mogen rekenen.

Voorlopig gaan we dus nog altijd voor een doorgang van het evenement maar dan op een later tijdstip en in misschien ander format. Hoe mooi zou het zijn dat ‘wij’ het met zijn allen voor elkaar boksen om het evenement in 2021 in een bepaalde vorm door te kunnen laten gaan, ook al zal het sowieso ‘anders’ zijn…. Dan eens niet bibberen van de kou maar na afloop eindeloos proosten vanwege het ‘dorstige’ weer en op een goede afloop!

Wij wensen allen een goede gezondheid toe, voor u en uw naasten/dierbaren. Vanzelfsprekend prettige kerstdagen en voorspoedig en gezond (lopend) 2021 toegewenst.

Wim Huigh &
Theo Rabout
Mammoet Midwinter HM Cadzand-bad